TAMAN SALAK KASTURI, SEPANG

TAMAN SALAK KASTURI

Lokasi : Sepang

Jenis : Teres Setingkat

Spesifikasi :

• 3 bilik 2 bilik air

• Ruang Dapur

• Ruang Makan

• Berpagar

• Parkir 2 kereta

Luas Tanah : 20 X 80

Luas Binaan =1016 k.p.s

Status Tanah : Leasehold , RIZAB MELAYU

Harga Bermula dari RM370,000

Kemudahan Berhampiran

– 9 minit ke Masjid KLIA

– 15 minit ke KLIA/KLIA2

– 30 minit ke ALAMANDA

– Berdekatan dengan kawasan kejiranan

Apa potensi pelaburan yang ada dekat sini?

Semakin ramai pelabur dan pemaju yang mula bagi tumpuan di kawasan Selatan Klang Valley ni. Dan soalan utama yang pasti ramai orang tanya adalah:

“Kenapa?”

Untuk jawab soalan ni, Tok selitkan sekali maklumat yang Tok baca dalam laman web Propcafe.net.

Apa yang Tok perhatikan setakat ini, kawasan ni akan ‘letup’ dalam masa 5 hingga 15 tahun akan datang.

Dan Tok bukan cakap kosong ya. Apa yang Tok cakap ni berdasarkan pelan pembangunan MRT, High Speed Rail (HSR), dan juga Airport City (KLIA Aeropolis).

Satu lagi. Salak Tinggi sangat dekat dengan Bandar Salak Tinggi, lokasi jiran yang dianggap sebagai bandar utama Sepang.

Daripada kemudahan, infrastruktur, industri perniagaan (SME), dan juga pelbagai agensi kerajaan, semua ada.

Kalau korang dah pernah sampai ke sini, memang tak susah nak tengok macam-macam pembangunan yang sedang berjalan.

  • Sumber kajian dari #gilahartanah

Tambah lagi info dan bacaan mengenai pelaburan di sini :-

https://gilahartanah.com/boleh-ke-buat-duit-dengan-hartanah-di-salak-tinggi-sepang/

SKIM YG DITAWARKAN KEPADA PEMBELI

✔ Tanpa deposit

✔ Tanpa downpayment

✔ Free booking

✔ Free yuran guaman

✔ Pembeli hanya perlu isi borang pembelian rumah & Sediakan Dokumen Lengkap

Isi form di bawah dan team kami akan hubungi anda secepat mungkin… Terima Kasih…