RUMAH MAMPU MILIK VS MAMPU TENGOK

Sehingga kini kami telah membantu banyak keluarga dan individu memiliki rumah daripada SKIM ZERO DEPOSIT yang kami jalankan.

Kebanyakkan keluarga kini memilih atau berkehendakkan rumah “landed” yang selesa untuk didiami.. Semestinya harga yang di tawarkan  adalah HARGA MAMPU MILIK dan SESUAI DENGAN KEADAAN LOKASI SEMASA.. Ada segelintir yang “respond”, rumah jauh sangat la, kami nak kat sini, kami nak area tu jeR…MALANGNYA HARGA RUMAH DI KAWASAN TERSEBUT TAK SESUAI DENGAN GAJI SEMASA PEMBELI… Sakit nanti nak bayar lagi susah..betul x?

.

“80% pembeli/individu yang ingin membeli rumah beranggapan sesuatu tempat atau lokasi pembinaan rumah tiada potensi pembangunan, hanya 20% sahaja yang akan nampak potensi dan membuat tindakan awal untuk kawasan tersebut.. Selepas kenaikan harga hartanah, 80% ini akan mula membeli dari 20% pembeli asal”  Li Ka-Shing (Hong Kong Business Magnete)

Untuk makluman abg2, kakak, adik2 sekalian…Agensi kami menawarkan pemilikan unit dengan hanya DOKUMEN YANG LENGKAP ke atas projek perumahan dalam listing kami… Kami akan bantu proses dari mula sehingga urusan pinjaman anda selesai diproses..

.

Pembayaran pinjaman??

Untuk kakitangan awam, pembayaran bermula selepas 25 bulan kelulusan atau 95% rumah siap…Ada 2 KALI KENAIKAN GAJI sebelum pembayaran bermula.. Bagi swasta pula kena ikut terma dan syarat bank…

Jauh?? Jadikan ianya sebagai aset sementara ada kelayakkan MEMBELI ketika ini, cukup masa sesuai boleh jual semula untuk dapatkan rumah idaman yang kita mahukan… Sekurang2nya kenaikan harga hartanah membantu kita utk pembelian rumah yang seterusnya…

Soalan :“Saya gaji RM 2000, baru kerja, memang tak mampu nak beli rumah”..

Jawapan :Kenapa x mampu? Sebab nak beli rumah teres dekat dngan MRT? Harga rumah mcmtu mungkin RM 500 ribu ke atas…Kenapa x cari yang sesuai dengan kelayakkan semasa??

# dahulu mudah, sekarang x mudah, akan datang pasti lebih susah.

# dahulu murah, sekarang x murah, selepas ini pasti lebih mahal.

# dahulu gaji sedikit boleh beli rumah, sekarang gaji kecil sangat sukar, anda rasa kenaikan tahunan gaji boleh “KEJAR” HARGA RUMAH?

Jom semak kelayakkan pembelian rumah anda sekarang!!!

Isi jer dulu form tu….nanti saya response secepat mungkin…

.

.

https://forms.gle/xhDWyXW3uvGq7uDZ6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *